Mogelijkheden

Mogelijkheden

HEALING ART FOTOGRAFIE AAN UW MUUR, PLAFOND OF DIGITAAL

Met Healing Art Fotografie haalt u de kracht van de natuur naar binnen. In uw ontvangstruimte, werkomgeving, vergaderplek; waar u maar wilt. Met advies op maat denk ik met u mee om tot de juiste combinatie van beeld, materiaal, plaatsing en afmeting te komen.

Kies uit mijn portfolio

In mijn portfolio vindt u een greep uit mijn Healing Art foto’s. Alle foto’s zijn leverbaar voor aan de muur, aan het plafond en daarnaast digitaal beschikbaar in hoge resolutie. Zit er een beeld tussen dat u bevalt? Neem contact met me op. Samen komen we tot de beste toepassing van het beeld naar keuze op uw locatie.

Healing Art Fotografie op maat

Zit het beeld dat u zoekt niet in mijn portfolio? Of wilt u graag een foto van een specifieke plek in uw buurt? Samen stemmen we uw wensen af en komen we tot de beste oplossing. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Werkwijze

Stap 1: Kennismaking en locatiebezoek
Afhankelijk van uw wensen, portfoliofoto’s of fotografie op maat, kom ik bij u langs. Tijdens een locatiebezoek maken we kennis en bekijk ik alle facetten van de ruimte in kwestie. Denk daarbij aan kleur, indeling, grootte, gebruik en alle overige specifieke aspecten van de ruimte.

Stap 2: Passend advies voor uw ruimte
Op basis van het locatiebezoek kom ik tot een passend advies op het gebied van beeldgebruik, afmetingen, materiaal en kleurkeuze. Kunt u zich vinden in mijn advies? Dan ga ik aan de slag.

Stap 3: Gehele proces uit handen
Ik verzorg het hele proces, van fotograferen tot levering van hoogwaardige kwaliteit beeldmateriaal, bezorging en ophangen op geadviseerde locaties.

Aan de wand

Healing-Art fotografie voor aan de wand

Aan het plafond

Healing-Art fotografie voor aan het plafond

Digitaal

Healing-Art fotografie bestanden in hoge resolutie

Niet zeker welke optie het beste past?

Ik kijk graag samen met u naar de beste oplossing.

of voor een offerte op maat.

Betrouwbaar

Het laten plaatsen van Healing Art Fotografie is een investering. Daarom is betrouwbaarheid essentieel. Wat we samen afspreken, kom ik na. Daar kunt u op vertrouwen.

Service

Ik verzorg het hele proces. Van passend advies tot het ophangen van de gekozen beelden.

Vakkundigheid

Ik sta voor professionaliteit. Mijn kennis en ervaring, gevoel voor Healing Art, de kwaliteitsleveranciers waar ik mee samenwerk en mijn werkwijze, dragen daaraan bij.

Kwaliteit

Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen, goede en betrouwbare drukkers en solide ophangsystemen.

Maatwerk

Iedere klant is anders en heeft specifieke wensen. Daarom geloof ik in maatwerk. Alleen op die manier komt Healing Art Fotografie het best tot zijn recht in uw ruimte.

Flexibiliteit

Wilt u snel Healing Art aan uw wand? Of komt een locatiebezoek toch even niet uit? Als zelfstandig fotografe ben ik optimaal flexibel: van snelle leveringen tot agendawijzigingen.

Neem contact op met Sarah Vendrig als je iets van deze website wilt gebruiken.